Cliënt Ervaringen Bars® behandeling

Goedemiddag Paul,

Ik heb een mega mentale shift gemaakt. Van het een op andere moment was het alsof een schakelaar 180 graden omging in mijn hoofd. Sinds die dag is opeens alles anders, voel, ervaar en doe ik alles anders. Het klinkt bizar maar het is zo!! Dit gun ik iedereen waardoor ik het ook zo breed mogelijk wil delen. Volgens mij is Bars wat dit veroorzaakt heeft. Behandeling valt onder alternatief en wordt vergoed binnen de voorwaarden van je aanvullende verzekering.

De Bars sessie bij Verder Gezond Verder in Amsterdam, die ik tien dagen daarvoor gehad heb is daar volgens mij de sleutel in. Inzichten die ik al jaren heb pas ik opeens vanzelf toe en voelen eigen zoals “goed genoeg”, en “het is zoals het is”. Ik ben een perfectionist die alles goed wil doen. De beste keuze wil maken en dus ook moeite had met keuzes maken en loslaten, en dat gaat nu zo anders. Heb vele malen minder gedachtes, meer focus, ben met aandacht bezig in hier en nu, en tijd gaat daardoor langzamer. Ik ben ontspannen, raak niet in de stress of snel geïrriteerd, en vind dingen makkelijker die ik kwijt was.

Ben jaren zwaar overspannen geweest en in burn-out geraakt en al meer dan een jaar thuis. Tot de shift kwam was ik nog steeds druk in mijn hoofd, kon ik nog steeds niet inactief zijn en was ik voor mijn gevoel niks opgeschoten. Inzichten die ik kreeg maar ook al tiental jaren had, kreeg ik dus ook niet toegepast. Zover ik mij kan herinneren was ik altijd gespannen. Ook bij vrienden wat ik heel erg vond maar niet van me af kon schudden, een korset wat van binnen aangesnoerd werd. Voelde mij dom, maakte mij druk om wat anderen van mij dachten en had een nare innerlijke kritische stem waarmee ik mezelf uitschold als ik iets fout deed.

Ik kon dat allemaal niet omturnen, mijn “innerlijke kind etc.” omarmen lukte ook niet. Die ene dag van de shift viel alles samen, mijn inzichten voelde als onderdeel van mijn eigen natuur en alles viel weg, ofwel mijn innerlijke blokkades waren blijkbaar opgeruimd! Mijn innerlijke kind omarmen ook dat gebeurde die dag en de kritische stem is weg. Wat een openbaring, wat een ruimte, wat een vrijheid!! Het is nu al anderhalve maand en ik voel me herboren. Dat dit zo kan had ik nooit verwacht.

Ik gun dit iedereen en heb dit daarom ook op Facebook gedeeld en vertel het aan iedereen die ik ken en ontmoet. Wil ook zelf de Bars Class doen bij Paul en Paul van de Conscious Health School Amsterdam om het verder te verspreiden. Weer terug komen in je natuurlijke staat, iets waar ik als kind steeds verder van verwijderd ben geraakt. Ik kon me die staat niet eens herinneren!! Voel me echt opgeschoond en meer in balans.

De cursus zenmeditatie bij zen.nl ‘Denk wat je wilt denken’ gevolgd door ‘voel wat je wilt voelen’ zodat je kunt handelen zoals je wilt handelen heeft ook een betere voedingsbodem nu. Hun praktische inzichten en aandachtstraining met open ogen maken die focus makkelijk te vertalen in dagelijks leven en je traint ook je Nen waarbij er meer ruimte en tijd is om bewuste keuzes te maken, zoals een proftennisser de bal in slowmotion op zich af ziet komen en ik merk nu ruimte te hebben om te bepalen of en hoe ik reageer en handel ipv direct te reageren en mijn emotie te zijn.

ik merk nu ruimte te hebben om te bepalen of en hoe ik reageer en handel i.p.v. direct te reageren en mijn emotie te zijn.

Denk dat aandacht trainen en verdiepen nu alleen maar juist beter gaat doordat de weg nu vrij is gemaakt, door met Bars mijn oude programmering op te ruimen wat in de weg zat.

Juliette

Klik hier voor de beschrijving wat Bars doet en hoe het werkt.


Lieve Paul,

Nogmaals bedankt voor de Access Bars.

Graag wil ik je laten weten dat ik me veel meer ontspannen voel en beter met situaties kan omgaan. Ik ben rustiger geworden en zou een sessie zeker aanraden aan iedereen die het heel zwaar heeft gehad in het leven. Het verlicht pijn geestelijk en lichamelijk. Het wordt allemaal beter te dragen, meer op een afstand. Ik vond het een zeer liefdevolle benadering. Fijn dat je niet je problemen hoeft te vertellen. Ik zou het iedereen aanraden.

Dank je wel liefdevol mens!

Désirée


Mijn naam is Ingrid van den Bos.

Ik ben werkzaam als verpleegkundige in een academisch centrum.
Door Paul de Leeuw en Paul Buis ben ik in contact gekomen met de Bars.
Ik heb tot tweemaal toe een Bars behandeling ondergaan van Paul Buis en ik heb een dag workshop Bars ontvangen en geven gevolgd bij Paul de Leeuw en Paul Buis.

Het ondergaan was in 1e instantie heel ontspannend, geen geduw of getrek aan je hoofd maar heel lichtjes gevoel van vingertoppen, welke als warm ervaren wordt.
Ik ervaar een significant verschil voor de Bars en na de Bars, ik voel mij lichter en met name in mijn hoofd. De dagen erna voel ik mij mentaal beter in mijn vel zitten, niet meer zo gedeprimeerd maar opgewekt, ik kan het wel weer aan, ik vind het leven wel weer leuk en ik wil weer mijn best doen. Ik zie de zin er weer van in. Dit is mij toch zeker tot 2 keer overkomen door een Bars sessie, ontvangen door Paul Buis.

Het geven van Bars heb ik in de workshop geleerd en ik vond het ook ontspannend om te doen en ik voelde mij daarbij “nuttig”, een hele vreemde gewaarwording.

Kortom ik ben er blij mee, hoe het werkt geen idee maar het werkt en daar gaat het tenslotte om.


Hoihoi lieve Paulen,

Onlangs heb ik een Bars-sessie ontvangen bij Paul in Amsterdam. Tijdens de sessie heb ik een enorme diepe helende rust ervaren. De Bars is voor mij een ervaring geweest, waarbij ik een gevoel van expansie kreeg, alsof het hele universum in mij zat, waarbij alles samenviel, een soort oneindig besef. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Het was heerlijk en ik ga deelnemen aan de cursus omdat ik meer wil weten van de punten, hoe het werkt en vooral ook om deze methode te kunnen integreren in mijn eigen praktijk.

Bedankt Paul, liefs van Annemarie


Lieve Paul,

Hartelijk dank voor de BARS behandeling die zo goed doorwerkt. Het is alweer een week of 5 geleden en nog steeds voel ik de ontspanning en heb veel energie. De behandeling zelf vond ik heel bijzonder. Tijdens de behandeling was ik heel ontspannen, kon je vingers goed voelen die subtiel aanraakte, maar had totaal geen gedachten. Na afloop was het alsof ik zweefde, alle kleuren zagen er anders uit en moest ik echt ergens vandaan terugkomen. Er was duidelijk iets gebeurd, al weet ik niet wat. De ontspanning is daarna gebleven. Graag zou ik meer van deze methode leren om zelf bij mensen toe te passen.

Warme groet, Yolanda


Lieve Paul,

Het is nu twee weken geleden dat ik een BARS sessie bij jou heb ondergaan en nog steeds ben ik heel enthousiast. Dat wil ik je heel graag even laten weten! Na de sessie voelde ik me zo vrolijk en voelde  het alsof er een last van mijn schouder was afgevallen. Ik kan je vertellen dat ik die last sinds die tijd ook niet meer gevoeld heb. Er heeft daadwerkelijk een verandering in me plaats gevonden,  alsof er een blokkade is opgelost.

Ik vond de behandeling heel prettig. Door mijn nieuwsgierigheid was ik erg alert en wilde alles weten wat je aan het doen was. Je nam de tijd om me alles uit te leggen (dat vond ik heel fijn) en hoe bizar… ik voelde verschillende sensaties bij de verschillende punten en tijdens de behandeling voelde ik de energie veranderen. Wat een mooie methode is dit!  Dank voor de liefdevolle wijze waarop je behandelde en veel succes! Ik kom zeker nog een keer terug voor een behandeling.

Lieve groet, Renée


Hoi Paul!
Het was een bijzondere ervaring de Bars behandeling. Het werkte heel ontspannend. Tijdens de behandeling kreeg ik het heel warm alsof iemand mijn interne thermostaat omhoog had gedraaid. Op het eind had ik een licht gevoel in mijn hoofd of er weer ruimte was gecreëerd en alles mogelijk was.
Later op de dag was ik wel heel moe en heb het rustig aan gedaan. De volgende dag was ik ook nog erg vermoeid maar daarna was ik helemaal opgeknapt!
Nog bedankt en lieve groetjes,
Margot.