Cliënt Ervaringen Atlascorrectie behandeling

C.

Na een auto-aanrijding in september 2019 heb ik in het voorjaar van 2021 een Atlascorrectie ondergaan bij Paul de Leeuw. Sinds die aanrijding had ik pijn en last van mijn nek, kon die ook niet goed draaien en had daarbij ook nog hoofdpijn, volgens mij had ik alle verschijnselen van een whiplash. Daarnaast had ik last van mijn onderrug. Daar heeft Paul wel en ook getracht iets aan te doen maar die pijn is nog niet helemaal weg.

Maar ik beoordeel Paul natuurlijk op zijn Atlas-zoneskills en die zijn positief. De hoofdpijn is minder, de pijn in mijn nek is weg en ik kan mijn nek weer goed draaien. Als ik Paul een cijfer zou moeten geven op een schaal van 10 dan wordt het een 7 a 8. Waarom dan geen 10? Omdat ik naast de behandelingen van Paul ook nog naar wat andere middelen / supplementen heb gegrepen zoals Kurkuma met Zwarte Peper, vitamine D, een vakantie in Curaçao en nog wat middelen waarbij ik aanneem dat die ook enig effect hebben gehad. 

Misschien klinkt het positiever als ik stel dat ik vind dat ik 70 a 80% van de verlichting van mijn klachten toeschrijf aan de behandeling door Paul welke behandeling ik heb aangevuld met andere zaken die ik ook een bepaalde werking toedicht maar natuurlijk niet dat enorme effect hebben gehad als de behandeling door Paul. Ik ben Paul dus enorm dankbaar voor zijn inspanning.


Yasmine

Ik heb ik bij Paul de Leeuw een Atlas correctie gedaan voor mijn nek en schouderpijn die ik vanaf mijn jeugd had. Sinds de behandeling bij hem zijn de pijnen weg.

Yasmine


Eline

In 1998 heb ik een ongeluk gehad, een kopstaart botsing. Sindsdien whiplashklachten. Elke dag pijn in hoofd, nek en rug. Daarnaast hypermobiel, waardoor bij een geringe verkeerde beweging mijn wervels vast of verkeerd gaan staan. Daardoor weer heel veel spanning in spieren in nek, schouders en hoofd. Hiervoor ga ik gemiddeld eens in de drie weken naar de chiropractor.

In september las ik over de atlascorrectie. Het klonkt me goed in de oren en gaf hoop. Na de eerste behandeling was ik tien dagen geheel ontspannen, waarna de klachten weer terug kwamen. Vijf weken later voor de nabehandeling. Daarna 11 weken niet bij een chriopractor geweest. Heel wat voor mij.

In januari heb ik heel hard mijn hoofd gestoten. Daarna klachten weer terug. In maart weer een atlascorrectie gedaan en gevolg was weer wekenlange algehele ontspanning. Paul is een fijne man. Rustig en niet opdringerig met wat je wel en niet moet geloven. Gewoon ondergaan, je hoeft niet te denken en te voelen. Ik voel me er prettig bij en kan het iedereen aanraden.

Groet, Eline


Marianne

Een aantal weken geleden heb ik een atlascorrectie ondergaan bij Paul de Leeuw. Mijn klachten waren divers, veel hoofdpijn, nek en schouderklachten, geen energie, tintelingen in handen en armen, een holle voet, en lage rugpijn.

Na de 1e behandeling kon ik gelijk mijn nek veel beter draaien, wat voor mij een enorme opluchting was. Na de 2e behandeling gaat het al veel beter met mij. Ik zet mijn voeten rechter neer en de lage rugpijn is ook verdwenen. Verder ben ik veel energieker en minder vermoeid.

Ik ben erg blij dat ik deze behandelingen door Paul heb laten doen. Hij is een professionele therapeut waar erg fijn mee te praten valt. De healing die na de behandelingen werd gedaan heb ik als zeer prettig ervaren. Paul heel erg bedankt voor deze professionele aanpak van al mijn klachten. Negatieve ervaringen heb ik niet gehad.

Met vriendelijke groet, Marianne


Ries

Heel, heel lang geleden was er een jongen van 18 die op hardnekkige wijze werd geconfronteerd met een kop staartbotsing waarna  hij niet meer wist waar zijn kop (laat staan  zijn staart ) zat. In die tijd was het fenomeen  Whiplash nog weinig bekend. Lange tijd bij vlagen veel last gehad van hoofdpijn door uitstraling nek en schouder.Vele dokters bezocht zelfs in Leuven. Niets hielp. Totdat Paul de atlascorrectie toepaste waardoor het leek of de altijd strak gespannen nekspieren eindelijk voor altijd ontspanden. Dit was een sensationele ervaring. Ik hield het niet voor mogelijk, maar sprookjes bestaan. De venijnige nekpijn behoort tot het verleden en dat op mijn 56 ste!
Nogmaals dank Paul!!


Emanuel

Hoi Paul,

Enkele jaren, sinds een auto ongeluk had ik last van nek- en schouderklachten. Hierdoor had ik veel last van concentratiestoornis, vermoeidheid en vaak hoofdpijn en soms schoot er een pijn van mijn nek door naar mijn rug dat enkele dagen bleef hangen.
Een whiplash. Na dat ongeluk moet ik nu ook een bril dragen (fixatie disperatie). Ook kon ik dagelijks mijn nek “knakken” als ik voelde dat het weer eens ‘vast’ zat. Want mijn hoofd naar links, rechts, boven en onder draaien was moeilijk en pijnlijk.

Paul heeft mij enorm geholpen met zijn Atlascorrectie. Hierbij werd er overigens niet direct met de wervels zelf gewerkt wat de naam mij deed vermoeden. Na de eerste behandeling kon ik direct mijn hoofd goed en pijnloos bewegen en draaien. Het duurde enkele dagen maar sindsdien zijn de symptomen van vermoeidheid en hoofdpijn volledig verdwenen. Het ‘knakken’ van de nek kan niet meer gelukkig. Ik heb geen negatieve ervaringen ondervinden tijdens of na de atlascorrectie.

met vriendelijke groet, Emanuel


Marlou

“Afgelopen zomer heb ik een atlascorrectie ondergaan bij Paul de Leeuw. Al een jaar of 15 had ik chronische pijn onder mijn rechterschouderblad, de laatste jaren last van nekklachten, stijfheid, spierpijn, tintelingen in armen, handen, voeten.

Ná de 1e behandeling van de atlascorrectie voelde mijn nek meteen meer flexibel en vrij. Sinds de 2e behandeling een aantal weken later is de chronische pijn onder mijn schouderblad verdwenen, een godsgeschenk!
Mijn nek is meer soepel, ik kan tijdens het fietsen en autorijden weer normaal naar links en rechts draaien,een wereld van verschil.

Tussen de 2 behandelingen in heb ik een pittige zenuwontsteking in mijn kaak gehad. Achteraf gezien was deze ontsteking al jaren zachtjes aan het sluimeren. Ik ben blij en opgelucht dat het nu ‘uitgeziekt’ is. Paul de Leeuw heb ik ervaren als een fijne, ervaren en professionele  therapeut. Daarnaast is hij een begaafd healer en juist die combinatie maakt hem uniek”.

met lieve groet, Marlou


Loeth

Lieve Paul,

Een WONDER is er gebeurd.

Weet je nog?  Ik, de vrouw waarbij na de 1ste behandeling de klachten verergerde….tot aan de 2e behandeling.
Tijdens de 2e behandeling heb ik me door jou goed gehoord en gezien gevoeld, dankjewel. Tijdens de bevraging van jou voelde ik in het begin veel weerstand in mezelf opkomen, weerstand tegen alle methoden die ik al eens eerder had toegepast (sommige jarenlang) in de hoop op verlossing, maar die geen meetbaar effect hadden.

Achteraf gezien is dat heel goed geweest dat die gevoelens zich ook lieten zien. “Waar heb ik mezelf nu weer in laten belanden.”. Jouw engelengeduld en -gevoel duurde voort en mijn overgave kwam tijdens de healing zelf. Vroegere issues kwamen boven, waarvan ik dacht dat die verwerkt waren.

’s Avonds besloot ik om de oude pijnen niet meer te gaan analyseren, maar gewoon het over te geven aan de Bron en vroeg ik hulp. Geen waarom meer, niet meer ik moet het oplossen, etc..

De volgende ochtend werd ik wakker en voelde ik zin om dingen te doen….hè geen koppijnen YEAH! Nauwelijks een beursgevoel bij mijn schedelrand.
En ………… dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven.
Ik ben geholpen.
Ik kan weer met gemak de wereld aan.
Ik ben je dankbaar voor je faciliterende hulp.

In Liefde, Loeth


Jessica

Ik heb altijd al last gehad van het middelste gedeelte van mijn rug en ook mijn nek kraakte altijd wat af. Daarnaast had ik ook last van beenlengte verschil en was de stand van mijn enkels iets te veel naar binnen gezakt. De atlascorrectie trok mij meteen aan toen ik erover hoorde en had meteen het gevoel dat dit iets essentieels was.

Nou dat bleek zo te zijn. Jeetje wat een ervaring is dat zeg. Niet alleen verdwenen steeds meer rug en nekklachten na de behandeling (het kraken in mijn nek was meteen na de 1e behandeling verdwenen), ook mijn beenlengte verschil was foetsie! Dat merk je meteen bij het lopen.

Bij een backpack tripje naar de Ardennen merkte ik heel erg duidelijk dat de stand van mijn voeten was verbeterd en de afwikkeling heel goed ging waardoor ik het gewicht van mijn rugtas veel beter kon dragen. Ook doet het iets met je bewustzijn.

Ik zie regelmatig geometrische vormen als ik mijn ogen sluit, meestal vlak voor het slapen. De avond na de atlascorrectie was dit zo helder dat ik het gevoel had dat ik er zo in kon duiken om te teleporteren. Gelukkig is dat laatste niet gebeurt.

Heel erg veel dank aan Paul & Paul. Ik kan het iedereen aanraden, het is weer een stukje van de puzzel om de beheersing over ons lichaam en onze geest terug te krijgen en niet meer zo zwaar in ons lichaam te zijn.


Jeroen

Na mijn atlascorrectie merkte ik meteen dat ik veel steviger stond en dat mijn nek warm werd. Toen ik in mijn auto stapte moest ik al mijn spiegels en mijn stoel bijstellen, mijn hele houding was veranderd!

Tijdens de terugreis van de behandeling heb ik letterlijk een half uur met mijn hoofd lopen draaien, gewoon omdat het zo lekker voelde, zo soepel. In de dagen erna merkte ik dat ik helderder na kon denken. Ook had ik veel minder snel last van mijn rug en liep en zat ik meer rechtop dan voorheen.

Nu, bijna 3 maanden later, heb ik praktisch geen last meer van mijn rug, een last waar ik al heel lang mee gelopen had viel van me af. Op emotioneel gebied lijkt het alsof de atlascorrectie de verbinding met de bovenste chakra’s verbeterd heeft waardoor ik in aanraking kwam met nog niet losgelaten stukken, iets waar ik alleen maar dankbaar voor kan zijn.

In mijn mening kan, door de fysieke en dus ook energetische doorvoer te verbeteren tussen de hersenen en de eerste wervel, informatie van en naar de hersenen beter stromen en dit heeft alleen maar positieve gevolgen. Mijn ervaring was compleet door de warme ontvangst en zorgen van Paul & Paul en het gemak van de behandeling. Simpel, maar enorm effectief!


Karin

Ik had af en toe flinke hoofdpijn aanvallen en moeite om mijn hoofd naar rechts te draaien, dan deed het pijn in mijn nek. Daarnaast had ik vaak last van aanvallen van duizeligheid en was er bij mij de diagnose “ziekte van Ménière” vastgesteld. Ik liep hier al lang mee rond. Ook had ik last van vastzittende schouders en een gevoelige onderrug. Sinds mijn kindertijd had ik last van pijn in mijn heupen.

Ik had al een paar mensen gesproken die veel baat hadden gehad bij jouw Atlascorrectie behandeling maar ik stelde het steeds maar uit omdat ik het eng vond. Uiteindelijk de stap genomen en wat ben ik blij dat ik het toch heb gedaan!

Na de eerste behandeling was ik erg vermoeid en sliep veel en diep. Het herstel van het beenlengteverschil was goed voelbaar, ik stond direct steviger op mijn voeten.

Nu enige tijd na de tweede behandeling heb ik veel meer energie, mijn hoofdpijn heb ik niet meer terug gehad en het mooiste is dat ik ook geen aanval van Ménière meer heb gehad!

Ik voel dat er nog van alles zich aan het aanpassen is in mijn lichaam en heb er alle vertrouwen in dat het herstel zich voortzet.

Hartelijk dank voor je mooie werk!


Mirjam

Hoewel ik haast nooit hoofdpijn had kreeg ik tijdens mijn menstruatie veel last van spanning in de nek die doortrok naar mijn ogen. Daarnaast zat ik slecht in mijn energie en was snel vermoeid.

Op aanraden van een vriend, die erg tevreden was over jou atlas behandeling, besloot ik het toch maar te proberen en te kijken of een Atlascorrectie iets voor mij zou zijn.

Het is inmiddels al weer enkele maanden geleden maar na die twee behandelingen bij jou heb ik stukken meer energie en heb tot op heden geen spanning meer in mijn nek gehad als ik menstrueer. Bedankt!


Peter

Ik had al zo lang ik me kan herinneren veel last van hoofdpijn en pijn in mijn nek. De pijn trok dan vanuit mijn hoofd naar mijn nek en dan naar mijn schouders.

In het verleden had ik diverse malen manuele therapie en fysiotherapie behandelingen ondergaan maar helaas zonder gewenst resultaat.

Ik had me eigenlijk al neergelegd bij het feit dat ik er maar “mee moest leren leven” zoals zo vaak wordt gezegd, totdat ik van de Atlascorrectie behandeling hoorde.

Voor de eerste behandeling, bleek dat ik een beenlengteverschil had.

Tijdens de behandeling moest ik erg zuchten en voelde een diepe ontspanning en een betere doorstroming naar mijn hoofd.

Na de eerste sessie was het beenlengteverschil over, Ik voelde me steviger op mijn voeten staan en ook de stand van mijn lichaam voelde beter, meer rechterop.

Maar het mooiste van alles is dat ik eindelijk verlost ben van die hoofd- en nekpijnen, onvoorstelbaar!

Wat ben ik blij dat ik een afspraak met je heb gemaakt (ook al was ik eigenlijk een beetje sceptisch) ik had dit niet durven dromen!

Heel veel dank Paul!


Cees

Op aanraden van mijn fysiotherapeut ben ik bij jou terechtgekomen om een atlascorrectie te ondergaan. Ik had veel last van mijn rug  (vooral in het midden), stijve nek, beenlengte verschil, verkeerde lichaamshouding en ik was erg ongeduldig.

Hoewel ik na diverse fysiotherapiebehandelingen enige verlichting van mijn rugklachten bemerkte leek het de fysiotherapeut toch raadzaam om een atlascorrectie te laten doen.

Nou dat was een goed advies! Direct na de eerste behandeling was de rugpijn vrijwel direct weg. Ik stond meteen rechterop en mijn houding is aanzienlijk verbeterd. Mijn nek voelde gelijk soepel aan en ik kon hem beter bewegen. De eerste nachten na de behandeling heb ik heel intens en gedetailleerd gedroomd. Ook voelde ik positievere energie stromen door mijn lichaam. Misschien kwam dat ook door de healing die je aan het einde deed? Ik had nog nooit een healing ervaren maar ik vond het heel speciaal!

Nu, een paar maanden na de tweede behandeling voel ik me nog steeds goed en ben, ook al heb ik het erg druk, een stuk rustiger van binnen en reageer relaxter op stress. Ik heb het gevoel dat ik mijn energie steeds beter weet te kanaliseren. Super!


Bert

Hoi Paul, ik wil je graag bedanken voor alles wat je tot nu toe voor me hebt gedaan. Zoals je weet had ik heel wat klachten toen ik bij jou kwam. (oorsuizen, pijn aan de linkerkant van mijn nek, spierstijfheid in mijn rug, benen en voeten, en emotionele problemen).

Ik heb jouw atlasbehandeling en de healing als heel bijzonder en deskundig ervaren. Ik voelde meteen een betere energiedoorstroming door mijn spieren en het was alsof mijn hoofd lichter aanvoelde. Wat me ook erg opviel was dat ik zo stevig op beide benen stond.

Tussen de twee behandelingen door zijn mijn klachten even in hevige mate teruggekomen, maar omdat jij mij had verteld dat dit kon gebeuren had ik alle vertrouwen erin dat het bij mijn herstel hoorde. Er zijn ook heel wat emoties losgekomen van oude pijnlijke herinneringen die ik in mijn lichaam had vastgezet. Zo, dat ruimt op zeg!

Nu na de tweede behandeling gaat het een heel stuk beter met mij. De meeste lichamelijke klachten zijn weg. Ik ben blij dat ik met jou nog wat verder kan werken aan het opruimen van de pijnlijke gebeurtenissen uit mijn verleden. De eerste sessie met de healing arts Liquid Light remedies en ook de sessie met de individuele opstelling hebben me nog meer inzicht gegeven en ik kom steeds meer in mijn kracht te staan. Ik voel me veilig bij jou waardoor ik me gesteund voel om dit innerlijke proces aan te gaan. Hartelijk dank voor je hulp.


Jip

Hoi Paul, ik wil je graag even laten weten dat het goed met mij gaat na de twee Atlas behandelingen en healingen die je bij mij hebt gedaan. Ik voel me steeds helderder in mijn hoofd en kan me beter concentreren.

Ik had dit eigenlijk niet meer durven hopen nadat ik twee maal een whiplash had opgelopen en al jaren veel hoofdpijn had en problemen met de concentratie. Ik had al zoveel therapieën geprobeerd dat ik eigenlijk niet meer geloofde dat er iets was wat mij kon helpen.

Ik vertelde je dat ik na de eerste behandeling na een sterke verbetering even een kortstondige terugval had in de vorm van hoofdpijn maar dat was snel weer voorbij.

Het gaat goed met mij, Ik voel veel meer energie. Ik voel dat de behandeling mijn lichaam goed heeft gedaan en dat het nog steeds doorwerkt, ook op mijn concentratie.


Marjan

Beste Paul, via een vriendin had ik van jou en van de atlascorrectie gehoord. Zij was erg tevreden over de atlascorrectie en jouw healing behandeling en maakt veel reclame voor je.

Inmiddels ben ik zelf ook een wandelend reclamebord, dit moet iedereen weten!

Ongelooflijk dat ik na twee behandelingen van mijn klachten ben bevrijd en veel beter in mijn vel zit, terwijl ik al zoveel reguliere en alternatieve behandelingen had geprobeerd.

Inmiddels ben ik twee maanden verder en heb ik geen pijn in mijn heupen meer. Ik voel me beter geaard en sta meer in mijn kracht. Mijn reuk is veel sterker geworden en ook ervaar ik een verhoogd bewustzijn en zie ik meer kleuren. De hoofdpijn en de verkramping in mijn nek waren meteen na de eerste behandeling verdwenen en dat terwijl ik daar al zo lang mee rond liep.

In een woord Geweldig, dank je wel!


Koen

Hoi Paul,

Ik wil je nog even laten weten dat de pijnlijke plek aan de achterkant van mijn hoofd helemaal weg is en ook van de zenuwpijn aan mijn linkerschouder heb ik geen last meer. Thanks!


Irma

De hielspoor waar ik al 4 maanden mee liep was eigenlijk een paar dagen na de atlascorrectie nagenoeg weg. Ik kreeg even weer last van mijn onderrug (oude kwaal) maar dat was na twee dagen weer over.

Ik voel me top. Ook mijn nekspieren voelen los aan en mijn nek beweegt heel soepel, een nieuwe ervaring voor mij!

Hartelijk dank voor je goede behandeling.


Magda

Een half jaar geleden was ik bij je voor een Atlascorrectie i.v.m. nek- en onderrugklachten. Ook had ik al jaren last van mijn stoelgang. Het gaat nog steeds goed met mij! Ik heb geen nekklachten meer.

De onderrugklachten zijn na een paar weken weer even terug gekomen maar minder heftig dan voorheen, en daarna zijn ze verdwenen. Waar ik ook erg blij mee ben is dat mijn ontlasting een stuk beter gaat.

Heel bijzonder hoe diep zo’n behandeling doorwerkt. Nogmaals bedankt, Magda.