Lees hieronder het spraakmakende onderzoek dat aantoonde dat verouderingsverschijnselen terug te draaien zijn!

Wie wil er nu niet jong uitzien en vitaal zijn?

In mijn jeugdjaren was dat wel anders.

Als jongste telg uit een gezin van 7 kinderen kon ik als nakomertje niet wachten om ook “groot en ouder” te worden. Ik vond het dan ook vreselijk dat het zo lang duurde voordat mijn kinderlichaam veranderde in een puberlijf. Wat was ik blij om mijn eerste mee-eter te ontdekken, zelfs op mijn eerste jeugdpuistjes was ik apetrots, ik hoorde er nu helemaal bij!
Oké, ik moet toegeven dat ik daar een paar jaar later anders over dacht, maar wat wist ik toen?

En voor je het weet tikt de leeftijdsteller door en lijkt het onvermijdelijk dat je lichaam zichtbaar en voelbaar verouderd.

Maar is dat wel zo?
Lees hieronder waartoe de menselijke geest en lichaam in staat zijn.

Hoe is het mogelijk om in 5 dagen tijd letterlijk aanzienlijk jonger te worden?

(Bron: “Jij bent de Placebo” van Dr. Joe Dispenza)

Oude mannenIn 1981 deden acht mannen, allemaal zeventig en tachtigjarigen mee aan een onderzoek waarin hen werd gevraagd om te doen alsof ze op zijn minst 22 jaar jonger waren dan op dat moment.

Een week later werd een tweede groep mannen (de controle groep) gevraagd om actief te mijmeren over het 22 jaar jonger zijn zonder te doen alsof ze werkelijk 22 jaar jonger waren.

Het onderzoek werd uitgevoerd in een klooster in New Hampshire. Het onderzoeksteam stond onder leiding van Harvard psycholoog Ellen Langer.

De eerste groep mannen werd omringd door allerlei spullen uit het verleden. Zo waren de kamers in het klooster, waar het onderzoek plaatsvond, helemaal ingericht in de stijl van 22 jaar geleden. Daarnaast werd er van alles aan gedaan om hen te helpen om de oude tijd te herscheppen. Ze keken naar films en televisie uitzendingen die in 1959 populair waren en lazen kranten en tijdschriften uit die tijd.

Ze bespraken samen het “nieuws” zoals de Cuba crisis en andere politieke situaties. Ook werd er gesproken over de diverse “huidige” gebeurtenissen zoals sportprestaties die toen actueel waren. Al deze uitgekiende elementen werden ontworpen om de mannen te helpen zich voor te stellen dat ze echt 22 jaar jonger waren.

De mannen werden letterlijk jonger in 5 dagen!

Na elke vijfdaagse volgde er onderzoeken bij beide groepen mannen. De resultaten van de onderzoeken werden vergeleken met de onderzoekuitslagen van voor de vijfdaagse.

En wat bleek:

Het lichaam van de mannen uit beide groepen bleek fysiologisch jonger, zowel structureel als functioneel. Hoewel de mannen die deden alsof ze 22 jaar jonger waren aanzienlijk meer verbeterde dan de controlegroep die alleen mijmerde over 22 jaar jonger zijn.

De onderzoekers ontdekten verbeteringen in lengte, gewicht en de manier van lopen. De mannen werden langer naarmate hun houding rechter werd. Hun gewrichten werden soepeler en hun vingers langer naarmate de artritis verminderde. Ook de grijpkracht nam toe. Het gezichtsvermogen en het gehoor werden beter. Ook het geheugen verscherpte en ze scoorden aanzienlijk hoger met de cognitieve tests.

Oude manAan het eind van de week speelde Ellen Langer een partijtje voetbal met deze mannen van wie sommige hun wandelstokken niet meer gebruikten. Deze mannen voelden zich niet alleen jonger, ze werden fysiek jonger zo bleek uit alle onderzoeksresultaten. De verandering was niet alleen in hun brein maar ook in hun fysieke lichaam.

Door te doen alsof ze 22 jaar jonger waren en alles rondom hen heen vrolijk hielp om de ervaring als realiteit aan te laten voelen, kon het brein het verschil niet opmerken tussen daadwerkelijk 22 jaar jonger zijn, en het alleen maar doen alsof ze dat waren!
Hierdoor bleken de mannen in een paar dagen in staat de exacte genetische veranderingen in te schakelen om te weerspiegelingen wie ze aan het zijn waren.

Wat als je bovenstaande wetenschap in jou voordeel kunt gebruiken?
Wat is er nog meer mogelijk dan er uit dit onderzoek is gebleken?

Wie kent er niet de uitspraken dat “ouderdom met gebreken komt” en dat dit lichamelijk en geestelijk verval nu eenmaal “bij de leeftijd hoort”.

Maar is dat wel zo?

Als je deze overtuigingen klakkeloos als “waarheid” aanneemt zetten ze zich vast in je brein en het lichaam doet de rest. Ook beïnvloeding van buitenaf zoals de collectieve gedachten, overtuigingen en projecties over ouder worden hebben effect op jouw lichaam en geest.

Zoals uit het onderzoek blijkt volgt materie de geest (de gedachten). Wat als je deze wetenschap in jouw voordeel kunt laten werken?

Wat is er nog meer mogelijk om er jonger uit te zien?

Energetic Facelift

Welke bijdrage kan de Access Energetic Facelift® voor jou en jouw lichaam zijn?

De Energetic Facelift® is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness ® die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een Facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren.

Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Hoe gaat een Energetic Facelift in zijn werk?

De Energetic Facelift behandeling is een hands-on behandeling, een zachte aanraking op het gezicht en de nek. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën). Deze energieën worden via je hoofd en nek aangeboden en werken door je gehele lichaam heen. Ze ondersteunen het loslaten van de overtuigingen dat je lichaam ouder moet worden en dat dit onvermijdelijk en onomkeerbaar is.

Als je lichaam tot op cel niveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan. Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest.

Klik hier om meer te lezen over de eendaagse Energetic Facelift class