Cliënt Ervaringen Opstellingen

Lieve Paul,

Dank je wel, lieve Paul dat je met mij mee bent gegaan op reis. Een reis die me naar hele donkere maar ook hele fijne en mooie momenten heeft geleid.

Dank je wel voor je onvoorwaardelijke vertrouwen, vanaf de eerste ontmoeting heb ik gehuild van geluk, omdat ik voelde dat ik bij de juiste persoon terecht was gekomen. Je ervaring, professionaliteit, maar met name je warmte en je duidelijk zichtbare passie en je wil om mensen ECHT te helpen en terzijde te staan heeft voor mij vanaf het begin als een warm bad gevoeld. Ik heb geworsteld met mezelf tot en met tijdens de sessies, maar dankzij jouw vertrouwen durfde ik me toch helemaal te geven. Hierdoor werd er iets geactiveerd diep vanbinnen, iets wat jarenlang verstopt zat, en alleen naar de oppervlakte kon komen met de juiste persoon naast me.

De sessies met jou zijn voor mij van levensbelang geweest om inzichten te krijgen in oude pijnpunten, gedragingen etc. En alhoewel ik er nog lang niet ben, merk ik dat ik veel van de dingen die ik van je heb geleerd, en die naar boven zijn gekomen op dagelijkse basis positief toepas.

Niet één keer heb ik je naar de klok zien kijken, als onze sessie uitliep qua tijd. Het tekent voor mij wie je bent, een man die zijn vak met warmte en liefde uitoefent. Daarnaast ben je een onwijs gezellig en interessant persoon, en zal ik ook de fijne thee momenten voor altijd koesteren. Het moest zo zijn dat jij op mijn pad kwam, zo voelt dat echt en wat ben ik daar ontzettend blij mee. Ik draag je een heel warm hart toe!!

Tot de volgende keer.

Heel veel liefs Chantal


Als deelnemer aan de 6-daagse cursus merkte ik al vrij snel een verschil in hoe ik tegen de dingen aankijk en hoe ik erop reageer. Het leek alsof ik bij conflicten eindelijk een keuze kon maken uit het palet van reacties. Waar ik in het verleden automatisch terugviel in de verdedigingsmodus, kan ik nu makkelijker kijken naar mezelf en eerlijk zijn over welk stuk er bij conflicten nou écht geraakt word in mij. Niet alleen fijn voor mij, maar ook voor mijn omgeving. Natuurlijk zal het werk niet ophouden, maar de vooruitzichten zijn positief. Dit alles onder de bezielende, veilige en warme begeleiding van Paul en Paul. Zij weten samen het proces zeer mooi en integer te begeleiden waardoor veiligheid en openheid als vanzelf ontstaan

J.


Ik wist weinig van het opstellen van “het verlangen” en had daarbij nauwelijks ervaring met het werken in groepsverband op een spiritueel, therapeutisch en helend niveau als deze. Een keer eerder had ik samen met Paul en Paul een opstelling gedaan om te leren kennen hoe dat in zijn werking gaat. Mijn enthousiasme groeide en met het idee van een groep gelijk gestemde op het oog, immers we willen allemaal aan onszelf werken en lopen na jaren nog steeds rond met vragen over waarom je soms doet of reageert zoals jij dat doet, had ik snel mijn keuze gemaakt.

Paul de Leeuw kende ik al van een aantal jaren terug toen ik andere therapieën in zijn praktijk genoot. Healing Arts is daar een voorbeeld van. En zo wist ik dat ik er goed aan zou doen want het vertrouwen was er al.

Iedereen kan het en niks is goed of fout, daardoor is de drempel laag, al lijkt het best spannend in het begin. Als je er voor open staat stap je als vanzelf het energetisch veld in en zul je ervaren hoe bijzonder het is om als representant te staan voor een ander en hoe confronterend als jij je verlangen opstelt en andere delen van of over jouzelf. Als je goede therapie wilt die doeltreffend is dan kan ik het je zeker aanraden. De werking en de doorwerking daarvan zijn voor mij meer efficiënt en doeltreffend gebleken dan het jaren en jaren een op een te praten e.d.

S.