En wat kan een Energetic Facelift voor jou betekenen?

cosmetic-injection

Er wordt wat afgesmeerd uit dure potjes, onderhuids opgevuld met enge fillers, weggespoten met Botox of cosmetisch weggesneden en gladgetrokken. Alles om er maar jonger en mooier uit te zien. Zelf zou ik niet snel kiezen voor cosmetische chirurgie. Oké, als mijn bovenoogleden zo gaan hangen en je van het overtollige vel met gemak een handtas kunt maken, lijkt het mij wel een optie. Gelukkig is het nog niet zover.

Petje af voor het vakmanschap van de plastisch chirurgen

FlaporenIk vind het overigens prachtig wat plastisch chirurgen allemaal kunnen bewerkstelligen. Hierbij denk ik o.a. aan het herstellen van aangeboren afwijkingen, brandwonden of ander letsel, en het weghalen van overtollig vel na extreem gewichtsverlies. Ik snap best dat je als vrouw overweegt om een borstvergroting te laten doen als je helemaal achteraan in de rij stond toen de borsten werden uitgedeeld. En hoewel je met flaporen je voordeel kunt doen als je wind mee hebt tijdens het fietsen, zal menig mens liever wat harder trappen dan deze speling der natuur zonder morren te omarmen.

Zo zijn er vele redenen te bedenken waarom mensen zich overgeven aan het scalpel en de vakmanschap van de plastisch chirurg.

Subtiel uitgevoerde plastische chirurgie

In mijn ogen kan een subtiel goed uitgevoerde kosmetisch- of plastisch chirurgische ingreep er verrassend goed uitzien waardoor mensen lekkerder in hun vel kunnen komen te zitten. Ieder kiest uiteindelijk waar hij of zij zich goed bij voelt.

Persoonlijk vind ik zichtbaar gladgetrokken, rimpel- en uitdrukkingsloze gezichten niet aantrekkelijk, om over opgespoten lippen die bijna op knallen staan maar te zwijgen. Wat doen die mensen zich toch aan vraag ik mij dan wel eens af. Maar goed ieder mens maakt zijn eigen keuzes.

Ik kies er voor om op natuurlijke wijze vroegtijdige veroudering te voorkomen.

10 tips om er op een natuurlijke wijze jonger uit te blijven zien en te voelen

  • Drink voldoende schoon water zodat je lichaamscellen optimaal kunnen functioneren. Het water voert voedings- en bouwstoffen aan en voert afvalstoffen af.
  • Wees matig met alcohol. Alcohol droog het lichaam uit.
  • Stop met roken. Roken vernauwd de haarvaten in de huid waardoor de doorbloeding aanzienlijk verminderd.
  • Eet gezonde voeding liefs biologisch en vooral groente en fruit.
  • Zorg voor voldoende nachtrust zodat je lichaam kan ontspannen, zijn gifstoffen los kan laten en je immuunsysteem zijn werk kan doen.
  • Sporten en dagelijkse voldoende beweging bevordert de bloeddoorstroming waardoor voedings- en bouwstoffen aan- en afvalstoffen afgevoerd worden.
  • Wees wijs met blootstelling aan zonlicht. Teveel zon veroudert en droogt je huid uit. Zelf kies ik ervoor om een korte periode in de zon te liggen zonder zonnebrand crème en de rest van de tijd in de schaduw. Er zijn steeds meer onderzoeken waaruit blijkt dat juist het gebruik van zonnebrand crème huidkanker kan veroorzaken. Zet je wekker (telefoon) zodat je wordt gewaarschuwd om uit de zon te gaan. Zorg dat je niet verbrandt. Kijk hier voor natuurlijke en verzorgende (huidbescherming) producten.
  • Verwen je lichaam met een sauna bezoek, het stimuleert de doorbloeding van je huid en bevordert naast het transport van voedings- en bouwstoffen naar de weefsels ook de uitscheiding van afvalstoffen.
  • Zoek zoveel mogelijk de natuur op. Dit heeft een rustgevende en helende werking op ons hele systeem.
  • Zorg voor stress management. In de hectiek van alledag schreeuwt ons lichaam om rust. Luister jij daarnaar? Of schiet je nu al in de stress omdat je niet weet hoe je stress kunt loslaten. Wist jij dat er een relaxte manier bestaat om stress los te laten uit je lijf waardoor jij je niet alleen jonger voelt maar ook een jonger uiterlijk krijgt? Heb je al eens gehoord van een Energetic Facelift?

 

Wat is een Energetic Facelift en wat kan die voor jou betekenen?

Energetic Facelift

De Energetic Facelift® is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een Facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Hoe gaat een Energetic Facelift in zijn werk?

De Energetic Facelift behandeling is een hands-on behandeling, een zachte aanraking op het gezicht en de nek. Tijdens de behandeling word er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën). Deze energieën worden via je hoofd en nek aangeboden en werken door je gehele lichaam heen.

Als je lichaam tot op cel niveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest.

 

Wil jij een Energetic Facelift ondergaan? Maak een afspraak op Verder Gezond Verder

Wil jij leren hoe je een Energetic Facelift geeft? Kijk dan op Conscious Health School Amsterdam